Jungla Politica

Joaca-te cu politicienii asa cum si ei te joaca pe tine. Clic stinga pe un cap de personaj politic si trage-l peste unul alaturat pentru a aseza 3 identice pe aceeasi linie sau diagonala. Trebuie sa elimini cit mai multe capete pe parcursul a patru nivele. Pe parcursul a 4 tururi a cite un minut fiecare, adica in 4 minute, ii poti elimina pe capete cit nu o faci nici macar odata la 4 ani.

Concept grafic – eJungla.ro

Implementare AS3 – flashDemo.ro

Joaca-te cu politicienii asa cum si ei te joaca pe tine. Clic stinga pe un cap de personaj politic si trage-l peste unul alaturat pentru a aseza 3 identice pe aceeasi linie sau diagonala. Trebuie sa elimini cit mai multe capete pe parcursul a patru nivele. Pe parcursul a 4 tururi a cite un minut fiecare, adica in 4 minute, ii poti elimina pe capete cit nu o faci nici macar odata la 4 ani.

Get Adobe Flash player

Pentru ca ai obosit sa mergi la vot, sa alegi mereu cel mai mic rau posibil. Ramine sa ii lasi pe aia cu autobuzele sa voteze pentru un kil de ulei configuratia junglei legislative si executive care iti vor influenta viata in urmatorii 4 ani, ce vor trece mai repede decit cele 4 minute de joc in Jungla Politica. Sa eliminati bine!

Instructiuni:
Clic stinga pe un cap de politician si trage-l peste unul alaturat pentru a potrivi minim 3 capete identice pe aceeasi linie sau diagonala. Joaca-i pe politicieni de placere in 4 minute asa cum si ei te joaca  pentru bani in 4 ani. Nu lasa mesajele politice sa te influenteze in timpul jocului, ei se trezesc vorbind ca la tv. Pe tot parcursul jocului se updateaza locul tau din clasamentul general. Daca la final esti in primele 10 locuri, te poti inscrie pe lista neagra a jucatorilor de top ai Junglei Politice. Vei primi felicitari de la vecinii de bloc.

Daca pina la 22 noiembrie, data primului tur al alegerilor prezidentiale nu se mai inscrie si altcineva in afara de Base, Crin, Geoana, Oprescu, Duda, Icra, Tiparul si Manganul, o poti propune pe femeia de serviciu a blocului la functia de presedinte de bloc. Ar fi singurul Presedinte care face curatenie in mandat si se murdareste doar in urma muncii. Sa clicuiti fara mila!

5 thoughts on “Jungla Politica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *