Proiectul flashdemo

Flashdemo

Flashdemo este un proiect personal, scopul principal fiind expunearea proiectelor personale importante, cat si a ideilor de viitor.

O certificare relevanta in domeniu, este absolvirea Colegiului National de Informatica Piatra Neamt, promotia 2002-2006, unde am deprins cunostinte de programare medii. Acestea au reprezentat baza pentru ActionScript, un limbaj de programare care mi s-a parut mult mai intuitiv si totodata complex.

In prezent sunt student la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, sectia de Informatica Economica, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, anul III.

De ce Flash? Pentru ca imi ofera libertatea sa creez atat aplicatii desktop complexe, cat si aplicatii web. Este o tehnologie relativ noua, dar destul de matura si in continua dezvoltare, ceea ce reprezinta un bun suport pentru proiecte de calitate. De asemenea Flash Player are o penetrare foarte buna pe piata, fiind prezent in peste 90% din calculatoarele cu acces la internet.

Ofer profesionalism, calitate, viteza de executie si asigurarea unei colaborari bune, prin implicarea completa in proiecte. Dezvoltarea proiectelor se realizeaza tinand permanent legatura cu cei caruia li se adreseaza, pentru intelegerea necesitatilor si ajustarea pe parcurs a neajunsurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *